UĞUR VE ÖZKAN AİLELERİNDEN DERNEĞİ ZİYARET

UĞUR VE ÖZKAN AİLELERİNDEN DERNEĞİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerinden Şehit Zeki UĞUR ve Şehit İsa ÖZKAN’ ın aileleri derneği ziyaret ettiler.

2016 yılında Hakkâri de bölücü terör örgüleriyle girilen çatışmada şehit düşen Zeki UĞUR ve 2018 yılında Kahramanmaraş da terör örgüleriyle girilen çatışmada şehit düşen İsa ÖZKAN’ ın aileleri ile bir araya gelen dernek yönetimi, Bursa İli ve İlçelerinde bulunan gazi ve şehit ailelerini fırsat buldukça ziyaret ederek öneri ve görüşlerini alıp yapılması gerek konularla ilgili ailelere ellerinden gelen destekleri vermeye çalıştıklarını ifade ederken güncel konularla ilgili hakları ve değişiklikleri iletmişlerdir. Gedikler ve Pirebeyler Köylerinde ikamet eden Şehit aileleri evlatlarının hatıralarını yaşatan derneği ziyaret ederek bir nebze de olsa acılarının hafiflediğini dile getirdiler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, derneği ziyaret eden şehit ailelerine teşekkürlerini iletirken şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalan kederli ailelerine sabırlar diledi.

  • Etiketler:
Paylaş