GİM AZDER DERNEĞİNDEN ZİYARET

GİM AZDER DERNEĞİNDEN ZİYARET

GİM ULSİAD GİM AZDER Dernek Kurucu Başkanı Hüseyin VELİYEV Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

GİM ULSİAD GİM AZDER Dernek Kurucu Başkanı Hüseyin VELİYEV, Azerbaycan gazi şehitleri ve Azerbaycan halkını temsili olarak iki dernek kurarak halkının hak ve hukukları anlamında faydalı işler yapabilmek için mücadele etmektedir. Derneğimizi ziyarete gelen Hüseyin VELİYEV, Ulusal bir dernek kurmak istediğini ve Türkiye de ki gazi ve şehit aileleri ile Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerinde ki şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelerek kardeşlik bağlarını daha da güçlenmesini hedeflediklerini ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günün de merkez bir noktada Valiliğin oluru ile bir çadır açıp dünya kadınlarına ve şehit eş ve annelerine destek olmak ve farkındalık yaratmak istediklerini ifade etmişlerdir. 

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, bu konular ile ilgili genel merkezin bilgisi dahilinde gerekli çalışmalarda destek olabileceklerini ayrıca Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerinin gazi ve şehit aileleri ile bir arada olmak bizleri sevindirir diyerek yapacakları organizasyona da destek vereceklerini ifade etmiştir.

  • Etiketler:
Paylaş