ŞEHİT ANNESİNİ ZİYARET

ŞEHİT ANNESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Annesi Emriye SÜREK’ i evinde ziyaret ettiler.

Şehit Tezcan SÜREK 1994 yılında şehit olmuştur. Şehidin Annesi Bursa İlinde kızıyla beraber ikamet etmektedir. Oğlunu kaybettikten sonra eşini de kaybeden şehit annesi yaşanın da vermiş olduğu rahatsızlıklar yaşamaktadır. Şehit annesini ziyaret eden yönetim kurulu şehit annesine bir isteğinin olup olmadığını sormuşlardır. Şehit annesi Emriye SÜREK, bugüne kadar beni evimde TSK Mehmetçik Vakfı ve Üyesi olduğum dernek ziyaret etmiştir. Ziyaretinizden dolayı beni çok memnun ettiniz. Yanımda olmanız bana güç vermiştir. Sizlerden herhangi bir isteğim yok, biz şehit anne ve babalarını unutmayın yeter ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Annesi Emriye SÜREK’ e zaman buldukça Bursa ve İlçelerinde bulunan gazi ve şehit ailelerini ziyaret ettiklerini bunları daha çok sıklaştıracaklarını ve kendisini tekrar ziyarete geleceklerini ifade etti.

  • Etiketler:
Paylaş