ŞEHİDİMİZE DÖKÜLEN GÖZYAŞLARI

31.05.2020 günü saat 20.00 sıralarında İlimiz Yıldırım İlçesi Hacivat Mahallesinde iki grup arasında sözlü tartışma çıkmış, bir süre sonra bir evin çatısından pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucunda Polis Memuru Erman ÖZCAN başından ve boğazından almış olduğu yaralanmıştı. Yaralı polis memuruna Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

01.06.2020 tarihinde Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehidimizin naaşı, Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi Oktay Özçelik Caddesi’ndeki baba evinin önüne getirildi.

Cenaze, helallik alınmasının ardından Gazi Orhanbey Camisi’ne taşındı.

Gazi Orhanbey Cami bahçesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı havanında yağışlı olmasına rağmen vatandaşların şehide son görevlerini yerine getirmeye engel olmadı. Şehit Polis Memuru Erman ÖZCAN’ ın cenaze törenine ailesi, yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa milletvekilleri, şehidin mesai arkadaşları TÜMŞAD Başkanı Metin ŞENOL, BEMŞAD Nevin FIRTINA yönetim kuruluları gazi ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Polis Memuru Erman ÖZCAN’ ın naaşı, Orhangazi şehitliğine defnedildi.

Şehit polis memuru Erman ÖZCAN’ a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, emniyet güçlerine, camiamıza ve Türk milletine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Paylaş