SİİRT’TEN ACI HABER: 2 ASKER ŞEHİT OLDU

SİİRT’TEN ACI HABER: 2 ASKER ŞEHİT OLDU

SİİRT' in Pervari ilçesinde operasyona giden askerleri taşıyan zırhlı araç virajda kontrolden çıkıp uçurumdan yuvarlandı. Kazada 2 asker şehit olurken, biri ağır 7 asker ise yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Pervari ilçe girişinde meydana geldi. Doğan köyü üs bölgesinde operasyona giden 2'nci Komando Taburu' na bağlı askeri personelini taşıyan zırhlı araç, ilçe çıkışında yolun viraj bölümünde sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 9 askeri personel yaralandı.

2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından kaza yerinden alınan yaralı askerler, helikopterle Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2 asker kurtarılamayarak şehit oldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazi ve şehit ailelerini derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, camiamıza ve Türk milletine sabır ve baş sağlığı dilerken yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

 

 

Paylaş