ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı beş yıldır geleneksel düzenlemiş olduğu mevlit programını bu yıl şehitliklerde gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi metin ŞENOL derneklerinin 1915 yılında Çanakkale de kurulduğunu, 105 yıllık tarihi olan derneğin kendilerine emanet edildiğini söyledi. Dernek Başkanı ŞENOL derneklerinin 18 Haziran 1983 yılında 2847 sayılı Kanunla Kamu yararına çalışan dernekler statüsünde olduklarını. Bursa şube yönetim kurulunun almış olduğu kara doğrultusunda 18 Haziran gününde tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere mevlit programları düzenlediklerini. Bu yıl altıncısını düzenleyecekleri programı korona virüs nedeni ile yapamadıkları için Pınarbaşı şehitliği, Hamitler şehitliği ve Polis şehitliklerinde Kuran okuyup tüm şehitleri ve ahrete intikal eden gazileri dualar andıklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu programa Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Merkez Komutanı Albay Salih VATANSEVER, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, Bursa Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Nevin FIRTIN ile gazi şehit aileleri katıldı.

Paylaş