OSMANGAZİ KAYMAKAMINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, şehit babaları İsmail GÖKÇE ve Necdet AYDIN Osmangazi Kaymakamı Zafer ORHAN’ a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Osmangazi Kaymakamımız Sayın Zafer ORHAN’ ın göreve başladığı ilk günden bu yayana gerek Osmangazi gerekse de diğer İlçelerde bulunan gazi ve şehit ailelerine elinden gelen desteği esirgemediği gibi şehit ve gazi ailelerini temsil eden dernekleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde çalışmaları ve diğer konularda da destek olduklarını ifade etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Osmangazi Kaymakamı Sayın Zafer ORHAN’ a şahsı yönetimi gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip dernek plaketini sundu.

Osmangazi Kaymakamı Sayın Zafer ORHAN, gazi ve şehit ailelerine uzak olmadığını, gerek şahsı gerek kurum çalışanları olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli hassasiyeti ve önemi gösterdiklerini ifade etti. Sayın ORHAN siz değerli dernek idarecilerinin, bu vatan toprakları için can ve uzuvlarına feda eden ailelerin acılarını paylaştıklarını acıları paylaştıkça hafiflediğini ifade ederken şehitlere Allah tan rahmet gazilere sağlıklı bir ömür dilerken ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı ŞENOL’ a ve yönetimine teşekkür etti.

Paylaş