T S K MEHMETÇİK VAKFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği katkıları ile 27.05.2015 tarihin de T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğünü ziyarette bulunmuştuk.   T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral A. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU ile görüşerek şehit ailelerinin imzalamış oldukları dilekçeleri teslim ederek bu konuda gerekli değerlendirmenin yapılmasını talep etmiştik. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 2017 yılı ve sonrası anneler ve babalar günü olmak kaydıyla Erbaş ve Erlerin anne, baba, eş’ e yardım yapılması konusunda görüş bildirilmişti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral A. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU’ dan randevu talep ederek teşekkür etmek istedik kendisinin önemli bir işi çıktığından T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Emekli Tümgeneral Sadık ÇELİKÖRS’ ile görüştük. Bizlerin taleplerini değerlendirip şehit ailelerine ve eşlerine göstermiş oldukları ilgi ve katkıdan dolayı teşekkür edip farklı taleplerde bulunduk taleplerimizi dinleyen değerli komutanımız gerekli değerlendirmelerde bulunacağını ve farklı projeler düşündüğünü söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral A. Tamer BÜYÜKKANTARCIOĞLU’ adına  T S K Mehmetçik Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Emekli Tümgeneral Sadık ÇELİKÖRS’ e dernek plaketi ve şilt taktim edip şehit aileleri adına teşekkürlerimizi ilettik.

T S K MEHMETÇİK VAKFI ÇALIŞANLARINA TEŞEKÜRLER

Metin ŞENOL

BAŞKAN   

Paylaş