VEDA ZİYARETİ

Bursa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şehit yakınları ve Gaziler Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU ve personeli Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyarette bulundular.

Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU ziyaretlerinin sebebi ailevi bazı nedenlerden dolayı tayininin Antalya İline istemesi. KIRAYOĞLU uzun zamandır Bursa İl ve İlçelerinde gazi ve şehit ailelerine ekibiyle beraber ellerinden gelen desteği verdiklerini varsa sorunları çözmek konusunda çaba harcadıklarını, Ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve ekibiyle altı yıldır koordineli çalıştıklarını, Bu gün buraya veda etmek ve desteklerinden dolayı Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etmeye geldiklerin ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit yakınları ve Gaziler Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU’ nun Bursa İline gelen gazi ve şehitlerin karşılanmasından hak ve hukuki konularında gönülden hizmet ederek bütün ailelerin sevgisini kazandığını KIRAYOĞLU ile çalışmanın hazını yaşadıklarını kendisinin yokluğunu hissedeceklerini M. Kemal KIRAYOĞLU’ yetiştirmiş olduğu personelin de kendisi gibi konulara vakıf olduklarını ifade etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü M. Kemal KIRAYOĞLU’ na şahsı gazi ve şehit aileleri adına sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

Paylaş