M H P NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TÜMŞAD A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ ile yönetim kurul üyelerini TÜMŞAD Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu karşıladı. Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ bizlerin Milliyetçi Hareket Partisi olarak gazi ve şehit ailelerine karşı bakışımız ve anlayışımız nettir. Sizler bu ülkenin müdafaası için çanlarından uzuvlarından vaz geçen insanlarsınız bu bağlamda bizlerde sizler için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuz gibi Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak gerek bölgemizde gerekse de diğer bölgelerdeki aileleri ziyaretler yaparak onların gönüllerine bir nebzede olsa su serpmek varsa sorunlarını çözme konusunda yardımcı olmaktır. İlçe Başkanı KARAKOÇ ayrıca gazi ve şehit ailelerinin yasal kanun ve mevzuatlarda bazı sıkıntılar yaşadığını bu konuların genel bir çerçevede istişare ederek rapor haline getirilip çözüm odaklı beraber çalışabileceklerini ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Metin ŞENOL Sayın KARAKOÇ’ a dernekleri hakkında bilgi verip gazi ve şehit ailelerini yaşamış oldukları bazı sorunları dile getirirken kanun ve mevzuatlarda yapılan değişikliklerde bizlerinde fikirleri alınsa birçok konuda mağduriyetler ortadan kalkar. Siyasi parti temsilcileri olarak sizlerle konular hakkında ortak bir çalışma bizlerin elini güçlendireceği gibi sesimizin duyulmasına, mağduriyetlerinde ortadan kalkmasına olanak sağlar dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ’ a yönetim kuruluna şahsı yönetim kurulu ve gazi şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ ve yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu 19 Eylül gaziler gününde Vali Yardımcısı Mustafa ÖZSOY Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKKTAŞ’ ın açılışını yaptığı Mihraplı Anıtı Sergi alanını ziyaret ettiler.

 

Paylaş