DSİ 1. BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığından Bursa Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürü olarak atanan Yüksel TAZEGÜL’ e ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurulu Antalya Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken, Bursa Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürü olarak atanan Yüksel TAZEGÜL’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Dernek hakkında ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken Devlet Su İşlerinde görev yapan gazi, gazi yakını ve şehit aileleri olduğunu bilgisini verirken Yüksel TAZEGÜL’ yeni görevinde başarılar diledi.

Bursa Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürü Yüksel TAZEGÜL’ gazi ve şehit ailelerini temsil eden siz değerli gazi ve şehit ailelerini burada ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederken, gazi ve şehit aileleri canlarından can vücutlarından uzuvlar vermişlerdir. Bizlere düşen onların emanetlerine sonuna kadar sahip çıkmaktır. Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan gazi ve şehit ailelerine elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam dilerim; dedi.

 

Paylaş