BURSA YÜKSEK İHTİSAS E A H BAŞHEKİMİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR’ i ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine başlayan Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR’ i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Dernek hakkında ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken dünya genelinde yaşanan korana virüs nedeni ile birçok faaliyete ara verdiklerini ifade ederken sağlık alanında aylardır büyük özverilerle mücadele veren sağlık çalışanlarına teşekkür edip işlerinde kolaylıklar diledi.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine başlayan Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernek başkanı aynı zamanda gazi olan ŞENOL Başkanı ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederken, gazi ve şehit aileleri canlarından can vücutlarından uzuvlar vermişlerdir. Bizlere düşen onların emanetlerine sonuna kadar sahip çıkmaktır. Hastanemiz olarak gazi ve şehit ailelerine elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam dilerim; dedi.

 

Paylaş