MERKEZ MÜDÜRÜ ALİ BAYRAM’ DAN ZİYARET

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Nilüfer Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ali BAYRAM 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Nilüfer Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yapmakta olan Ali BAYRAM 19 Eylül Gaziler Günü'nde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Nilüfer Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali BAYRAM bu ziyaret, gaziler günü vesilesiyle, gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelmek bu önemli günde kahramanlarımızın ve ailelerinin yanlarında olmak bizler için önemlidir dedi. Merkezi Müdürü Ali BAYRAM gazi ve şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını belirterek, gazi ve şehit ailelerin sorun ve talepleri konusunda görüş alış verişinde bulundular. Merkezi Müdürü Ali BAYRAM tüm gazilerin gaziler gününü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 19 Eylül gaziler günü öncesi derneklerine gelen, Nilüfer Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali BAYRAM’ a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş