BAŞKAN OKTAY KAYA YI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şube Başkanı Gazi Oktay KAYA Bursa Şube Başkanı ve yönetimi kurulunu derneklerinde ağırlayarak dernek hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan KAYA derneklerinde bazı değişiklikler ve tadilatlar yaparak gazi ve şehit ailelerinin birçok ihtiyaçlarına cevap verebilecek imkânları sağlamak istediklerini, gazi ve şehitliğin ne anlama geldiğini yeni nesillere anlatma, yaşatmak amacı ile çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler. Başkan KAYA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şubesi kurulalı yedi yıl olmasına rağmen daha yolun başında olduklarını daha fazla çalışarak, üreterek ve anlatarak gazi ve şehit ailelerine hizmet edeceklerini söylerken Bursa Şube Başkan ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit aileleri olarak ağır bedeller ödediklerini ailelerinin ve tüm vatandaşların refah ve huzuru için tüm şube başkanları ile yılmadan çalışacaklarını ifade ederken kendilerini ağırlayan Başkan Gazi Oktay KAYA’ ya şahsı, yönetimi ve gazi şehit aileleri adına teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş