BURSA İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

BURSA İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA’ yı makamında ziyaret ettiler.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA 1988 yılında Harp okulundan mezun olup, Teğmen rütbesi ile göreve başlamıştır. Sırasıyla; Hatay, Malatya, Şırnak, Karabük, Bingöl, Kütahya, Gümüşhane, Bursa, Elazığ, Yozgat, Ankara, Bitlis, Bilecik illerinde Birlik K. lığı/Ş. Md. lüğü yapmış olup, 2017/285 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesine terfi etmiş, 23 Ağustos 2021 tarihinde Bursa il Jandarma Komutanı olarak atanmıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Metin ŞENOL ve yönetim Kurulu üyeleri, Jandarma Tuğgeneral Recep YALÇINKAYAı makamında ziyaret edip dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Bursa İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Recep YALÇINKAYAya şahsı ve gazi şehit aileleri adına görevlerinde başarılar dilediler.

Bursa İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA dernek başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken görevi gereği kendisinin de şehit ve gazi aileleri ile iç içe olduğunu ifade ederken bundan sonrada, Bursa da bulunan gazi ve şehit ailelerine gerekli tüm desteği vererek ailelerin yanında olacaklarını söyledi.

Paylaş