İSTANBUL ŞUBE ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanlığına ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Gazi Önder ÇELİK ve yönetim kurulu Bursa Şube Başkanı ve yönetimi kurulunu derneklerinde ağırlayarak çalışmaları ile gazi ve şehit ailelerinin talep ve sıkıntıları konularında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı Önder ÇELİK Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulunu ağırlamaktan memnuniyetini dile getirirken inşallah önümüzdeki süreçte de gerek İstanbul Şube gerek Bursa Şube olarak gazi ve şehit ailelerimiz için daha güzel işlere imzalar atarız temennisinde bulunurken Bursa Şube Başkan ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu güne kadar gazi ve şehit ailelerinin talep ve sorunları hakkında sürekli istişarelerde bulunduklarını bu istişarelerin devam edeceğini ifade etti. Başkan ŞENOL kendilerini yönetim kuruluyla birlikte ağırlayan Başkan Önder ÇELİK’ e şahsı, yönetim kurulu, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş