BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim kurulu ile Bursa Teknik Üniversitesi’ ne ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ziyaretlerinin amacı Bursa Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Arif KARADEMİR’ i ziyaret etmek dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunulmak oluğunu ifade etti.

Bursa Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Arif KARADENİZ gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernek yönetimiyle bir arada olmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Arif KARADEMİR Üniversite olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunurken Üniversite hocaları ve öğrencileri birçok proje sunumu yaptılar. Prof. Dr. Arif KARADEMİR gazi ve şehit ailelerine ne yapsak azdır şehitlerimiz ve gazilerimiz üzerlerine düşen sorumluluklarını canlarını ve uzuvlarını feda edip görevlerini yerine etmişlerdir. Bizlerde yeni projeler üreterek üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirip hizmet etmek istiyoruz dedi. Prof. Dr. Arif KARADEMİR’ tüm şehitlerimize ve ahrete intihal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayata olan gazilerimize sağlık bir yaşam dilerken ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

 

Paylaş