ŞEHİT BABASI VE ÖĞRETMEN

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığından Şehit Annesi Gülbeyaz ŞENTÜRK’ ü evinde ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyesi olan aynı zamanda dernek yönetim kurullarında çeşitli görevlerde yer alarak gerek dernek gerekse gazi ve şehit ailelerine öncülük yaparak büyük destekleri olan Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK geçtiğimiz aylarda vefat etmişti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ve Sekreter Gazi Mustafa POLAT yıllarca eğitim camiasına hizmet etmiş. Okul yönetim kadrolarında görev almış, Türkiye Cumhuriyet’ nin muhasır medeniyetler seviyesine ulaşması için gençlere örnek olup bilgi ve becerilerle donatan aynı zamanda şehit banası olan Alibey ŞENTÜRK’ ün Eşi Şehit Annesi Gülbeyaz ŞENTÜRK’ ü evinde ziyaret ettiler.

Şehit Annesi Gülbeyaz ŞENTÜRK bu gün Alibey’ in telefonundan arayanlar oldu telefona bakamadım. Bu gün Alibey için anlamlı bir gün o yokken ben ne diyebilirim, bu gün oğlumun ve eşimin yokluğunu yaşıyorum. Bu ziyaretiniz benim için her şeye değer beni çok mutlu ettiniz dedi.

Dernek Başkanı ŞENOL 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmen, Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK’ ün öğretmenler gününü kutlarken şehit annesine baş sağlığı ve sabırlar diledi.

 

Paylaş