DORUK HASTANESİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Bursa Doruk Hastanesine ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Bursa Doruk Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla ilişkiler sorumlusu Kerim KARAMAN ve Hastane idarecilerini ziyaret ederek gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür edip ziyaret anısı taktim etti.

Bursa Doruk Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla ilişkiler sorumlusu Kerim KARAMAN dernek başkanını ve yönetim kurulunu hastanemizde ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. KARAMAN gazi ve şehit ailelerine ne yapsak azdır şehitlerimiz ve gazilerimiz üzerlerine düşen sorumluluklarını canlarını ve uzuvlarını feda edip görevlerini yerine etmişlerdir. Bizlerde Hastane idarecileri olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirip hizmet etmek istiyoruz dedi. KARAMAN’ tüm şehitlerimize ve ahrete intihal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet hayata olan gazilerimize sağlık bir yaşam diler, ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Paylaş