ÖNDER YALÇIN’ A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Önder YALÇIN’ ı ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Önder YALÇIN’ ı Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfından kendisine verilen onurlu görevi yürütürken gazi ve şehit ailelerine büyük destekler verdiğini söyledi. Bu görevi yürütürken askerlik görevini yerine getirirken gazi ve şehit sayılmayan ailelerinin de güvenini almış üstüne düşen sorumluluğu en güzel bir şekilde yerine getirip ayrılmıştır. Görevden ayrıldıktan sonra Bursa İnegöl İlçesinde bulunan özel sektörde çalışmaya başlayan Önder YALÇIN’ a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini gazi ve şehit aileleri adına yeni görevinde başarılar dilediğini ifade etti.

Sayın Önder YALÇIN’ da Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu ifade ederken gazi ve şehit aileleri ile kurduğum bu güzel diyalog görevim sonlanmış olsa da devam edecektir dedi.

 

Paylaş