BAŞKAN OKTAY KAYA BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şube Başkanı Gazi Oktay KAYA Bursa Şube Başkanlığını ziyaret bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şube Başkanı Gazi Oktay KAYA Bursa Şube Başkanı ve yönetimi kurulunu derneklerinde ziyaret etti. İstanbul Anadolu yakası şube Başkanı Gazi Oktay KAYA, Bursa şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, yönetim kurulu üyeleri gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelerek faaliyetleri, çalışmaları ve talepler konularında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL Kader arkadaşı ve aynı zamanda dernek başkanı olan KAYA’ yı derneklerinde ağırlamak son derece mutlu olduğunu ifade ederken bu vesile ile fikir alış verişinde bulunmak geleceğe dair gerek dernek çalışmaları gerekse de yasal kanun ve mevzuatlarla ilgili çalışmalar hakkında neler yapıla bilinir görüşlerini paylaştılar. Dernek Başkanı ŞENOL dernek yerleşkesi ve yapımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu yakası şube Başkanı Gazi Oktay KAYA Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL yönetim kurulu üyeleri ile gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı KAYA dernek yerleşkesinde üç derneğin bir araya gelmesi mescit, kafeterya, fuaye alanı, konferans salonu, sergi alanı ve tören alanı olmak üzere tam teşekkülü bir yapının yapılmasında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip, Dernek Başkanı ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

 

Paylaş