ESPAR ELEKTRİK ZİYARET

ESPAR ELEKTRİK ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Bursa’ da faaliyet gösteren ESPAR Elektrik Yönetim Kurulu Başkanını ziyaret ettiler.

ESPAR Elektrik firması Eskişehir ve Bursa’ da elektrik malzemesi üretimi ve satışı le ilgili faaliyet göstermektedir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ESPAR Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı M. Münir YILMAZ’ I makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL kendilerini ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanı M. Münir YILMAZ’ a teşekkür etmişlerdir.

ESPAR Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı M. Münir YILMAZ ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler. Gazi ve Şehit ailelerine gerekli önem ve değeri her daim vermeye çalıştıklarını, kendileri için Gazi ve Şehidin değer ve önemini bilerek hareket ettiklerini Gazi ve Şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirttiler.

Paylaş