OSMANGAZİ HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ MEHMET KÖSE Yİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Osmangazi Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünü ziyarette bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Osmangazi Halk eğitim Merkez Müdürü Mehmet KÖSE’ yi makamında ziyarette ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL ziyaretlerinin amacı dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmak, gazi ve şehit çokluklarına ile ilgili Osmangazi Halk Eğitim Merkezi olarak ortak bir çalışma konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Osmangazi Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet KÖSE Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı ve yönetim kurulunu ağırlamaktan son derece memnu olduğunu ifade ederken çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kurum Müdürü Mehmet KÖSE açılışı yapılan kurslarla ile ilgili şunları söyledi. Halk Eğitim Merkezi olarak açmış olduğumuz kurslarla kalifiye eleman yetiştirerek istihdama katkı sağlıyoruz. Yılda 4 dönem halinde ve ortalama 3 ay süreyle devam edecek olan kurslarımız yoğun talep görüyor. Amacımız Halk Eğitim Merkezlerimizin vizyonunu genişleterek hem meslek edindirmek hem de istihdama kalifiyeli eleman sağlamak. Kurstaki eğitimlerin tamamına katılan kursiyerlerimiz, bireysel olarak kendi işlerini kurabilecek düzeye gelmesini hedeflemek. Osmangazi Halk Eğitim Merkezlerimizde bugüne kadar çeşitli alanlarda eğitim alan 200'ün üzerinde vatandaşımıza istihdam sağladık. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi olarak Şahsım ve toplumun tüm kesimleri için çok değerli olan gazi ve şehit çocuklarına da elimizden gelen desteği vermek gazi ve şehit çocuklarının da gerekli bilgi, beceri verebileceklerini, ifade ettiler. Kurum Müdürü Mehmet KÖSE amaçlarının ülkemize ve vatandaşlarımıza katkı sağlamaktır; dedi.

Paylaş