TUMŞAD TAN SAADET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dursa Şube Başkanlığı Saadet Partisi Bursa İl başkanlığını ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim kurul üyeleri Saadet Partisi İl Başkanlığında İl Başkanı Mehmet ATMACA Osmangazi İlçe Başkanı Kerim BULUT İl ve İlçe yöneticilerini ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin sorunları hakkında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL İl ve İlçe başkan ve yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çalışmalarında başarılar dileyip teşekkür etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet ATMACA gazi ve şehit aileleri bizleri için her zaman baş tacı olmuşlardır bizler asla gazi ve şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz, Bizlere düşen ailelerimizi refah ve huzur içerisinde hayatlarını sürdürmeleridir. Bizler siyasetçiler olarak sorunları çözme konusunda üzerimize düşen neyse gereğini yapmaya çalışacaklarını ifade ederken ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

Paylaş