AFYONKARAHİSAR ANIT

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Afyonkarahisar’ da 05.09.2012 tarihinde gerçekleşen patlamada şehit olan 25 askerin anısına yapılan anıtı ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar da ki Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na ait mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerin anısına yapılan şehitlik anıtını ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı ŞENOL 05.09.2012 tarihinde gerçekleşen patlamada şehit olan 25 askerimizin anısına yapılan bu anıt şehitlerimiz temsil etmektedir. Bu anıtın yapılmasında emeği geçen kişi ve kurulara teşekkür ederiz. 25 Mehmetçiğimizin kan ve beden parçaları bu topraklarda kaldı, ailelerimiz ve vatandaşlarımız şahadet gününde ve diğer günlerde de ziyaret edip dualar etmekteler. Bizlerde bu vesile ile gelip bu topraklara gark olmuş yiğitlerimize dua edip onları rahmet minnet ve özlemle andık dediler.

 

Paylaş