GÜRSÜ KAYMAKAMIN DAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL yönetim kurulu ile gazi ve şehit aileleri Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ’ ı derneklerinde ağırladılar. Dernek Başkanı ŞENOL Şehitlik Anıtı ve diğer dernekler hakkında bilgilendirmelerde bulunup Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ’ a ziyaretlerinden dolayı gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ Şehitlik Anıtında emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken böyle bir tesisin yapılması gazi ve şehit ailelerini temsil eden üç derneğin bir çatı altında toplanıp hizmet vermesi son derece önemli olduğunu ifade ederken kendilerinin de gazi ve şehit ailelerine imkânlar dâhilinde destek olacaklarını söyledi. Gürsü Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk BEKTAŞ Bursa Emniyet Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneğini de ziyarette bulundu.

   

 

 

Paylaş