GÖRECİK SURUCU KURSUN DAN ZİYARET

Özel Yeşil Görecik Sürücü Kurucusu Aytaç AYDEMİR Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Özel Yeşil Görecik Sürücü Kurucusu Aytaç AYDEMİR Görecik Sürücü Kurslarının birincisi Büyükorhan İlçesinde 1997 yılının Ekim ayında, Görecik Sürücü Kurslarından ikincisi 2004 yılının Eylül ayında Nilüfer İlçesinde faaliyete geçtiğini, Hedeflerini ilkeli ve iyi bir eğitim vermek olduğunu, Sürücü adaylarının, dünyanın her yerinde güven içerisinde ve evrensel kurallara uygun şekilde araç kullanabilmeleri için gerekli teorik ve direksiyon eğitimini vermeyi hedeflediklerini belirtti. Özel Yeşil Görecik Sürücü Kurucusu Aytaç AYDEMİR kendisinin de emekli Kıdemli Yüzbaşı olduğunu bu bağlamda işletmeleri olarak gazi ve şehit ailelerine destek vermek istediklerini ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Özel Yeşil Görecik Sürücü Kursu Kurucusu Aytaç AYDEMİR desteklerinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş