GELECEK PARTİSİ TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Bursa Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL yönetim kurulu ile gazi ve şehit aileleri Derneklerinde Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ ve yönetim kurulunu ağırladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL şehitlik anıtının ve diğer gazi ve şehit aileleri dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ’ a ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ dernek Başkan ve yönetim kurulu ile gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini iletirken, Gazi ve Şehit ailelerini temsil eden deneğin siyaset üstü bir dernek olduğunu belirterek Alpaslan YILDIZ olarak gazi ve şehit ailelerine imkânlar dâhilin de destek olacaklarını ifade ettiler. Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ bizleri biz yapan değerlerimiz için şahadet şerbeti içen şehit ve ahrete intikal eden gazilerimize Allah’ tan rahmet Hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diledi. Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan YILDIZ ve yönetimi derneğimizi bundan sonrada sık sık ziyaret edeceklerini belirttiler.

Paylaş