İNCE MEDYA’YI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak İnce Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmi İNCE’ yi ziyarette bulunuldu.

İNCE MEDYA – MANŞETX GAZETESİ – MANŞETX DERGİSİ olarak hizmet etmekte olan ve profesyonel anlamda çeşitli kurum ve kuruluşlara halen medya ve reklam danışmanlığı yapıyor. İnce Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmi İNCE Bursa’da birçok ilçede gazeteci, televizyoncu, radyo yapımcısı ve sunucusu olarak başta Uludağ Üniversitesi, Osmangazi, Mudanya, Gemlik, Gürsü, Kestel gibi ilçelerde  konuşmacı olarak seminerlere katılmıştır. Sayın İNCE Derneğimize sağlamış olduğu birçok katkıdan dolayı ve medyada derneğimizin faaliyetleri ve açıklamaları konularında sesimiz olmuştur.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak bizlere her koşulda destek olan İnce Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmi İNCE’ ye ve İNCE MEDYA – MANŞETX GAZETESİ – MANŞETX DERGİSİ çalışanlarına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 


 

Paylaş