Geçtiğimiz son 65 günde şehit düşen polis ve asker 115 gibi üzücü bir sayıya ulaştı. Kor misali yüreklerimizi  yakar ve kavurur bir hal aldı. Bu nedenle Bursa İL Emniyet Müdürü sayın Selami YILDIZ'ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek  Başkanı Gazi  Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Yardımcısı Gazi Süleyman AYKAR  Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı Em.Top.Kur.Yb. A.Kadir ARSLAN Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Sayın Hakkı Şinasi DOĞAÇ  ve yönetim kurulu üyeleri olarak ziyaret ettik . Ziyaretimizin amacı yaşamış olduğumuz terör saldırıları neticesinde Şehit olan polisler için taziye ziyaretinde bulunmak . 

           Bursa İl Emniyet Müdürü Sayın Selami YILDIZ beş dernek yöneticilerini ve yönetim kurul üyelerini  makamında ağırladı Sayın YILDIZ'a dernek başkanları olarak kendilerine taziyelerimizi sunduk. Sayın YILDIZ son günlerde yaşanan olaylar bizleri de üzmüştür. Böyle olayların yaşanmaması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bir vatandaşımızın ve polisimizin zarar görmesini istemiyoruz. Bizler gereken önlemleri alıp halkın refahı için gereken tedbirleri almaktayız sağ duyulu olmalıyız bir olursak üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk kalmaz. 

              İnşallah bu günden sonra şehit ve gazimiz gelmez temennilerinde bulundu.  Türkiye Cumhuriyeti askeri ile polisi ile ve vatandaşı olarak güçlü bir ülkedir bununda üstesinden gelecektir.  Bizler yarınlara daha umutla bakacağız ve insanları ayrım yapmadan sevip sayıp değer vererek daha güçlü olacağımızı ifada etti.Bizlerde  dernek başkanları olarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için din ırk mezhep ve renk ayrımı yapmadan insanları insan olduğu için sevip değer verirsek yarınlarımız daha güçlü olacağını temenni etmekteyiz. Bursa İl Emniyet Müdürü Sayın Selami YILDIZ'a bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşaması için canlarını feda eden aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunar ahrete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet hayatta olan yaralı gazilerimize acil şifalar ve sağlıklı bir yaşam dileriz.      

                                                                          

                                                                                                                                                                                                  Yönetim Kurulu Adına 

                                                                                                                                                                                                          Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş