ŞEHİT ÇAKIR A SON GÖREV

Zeytin Dalı Harekât bölgesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Gökhan ÇAKIR’ ın cenazesi Bursa’nın İnegöl ilçesinde defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan ÇAKIR Çakır’ın cenazesi, Alanyurt Mahallesi’ndeki baba evi önünde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Organize Sanayi Camisi’ne getirildi. İnegöl Organize Sanayi Camiindeki törene şehidin Babası Hasan ÇAKIR, Annesi Saniye ÇAKIR, Eşi Gülşah ÇAKIR ve yakınları ile Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan ÇAVUŞOĞLU, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan ALA, milletvekilleri, belediye başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL, gazi, şehit aileleri ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan ÇAKIR’ ın Organize Sanayi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Hastane Mezarlığı Şehitliği’nde defnedildi.

Paylaş