GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİME SAYGILARIMLA

15/ 05/2015 yılında gazi ve şehit ailelerimin şahsıma ve ekibime vermiş olduğu yetki ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı görevine getirildim. Dernek Başkanı olarak 15/05/2015 – 18/03/2018 tarihleri arasında da bizlere verilen yetkiyi ekibimle birlikte gazi ve şehit ailelerimize yaraşır bir hayat sağlamak için mücadele ettik. 18/03/2018 tarihinde yapılan olağan genel kurulda gazi ve şehit ailelerimin destekleriyle yeniden göreve gelerek 18/03/2018 – 08/04/2021 tarihleri arasında gazi ve şehit alilerimizin talepleri ve Genel Merkezimizin koordineli çalışmaları neticesinde birçok konuda ilerlemeler kaydettik. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik İllerinde bulunan gazi ve şehit ailelerinin’ de elimizden gelen her konuda yardımcı olamaya gayret gösterdik. Ailelerimizden almış olduğumuz yetki dâhilinde hiç kimseyi farklılaştırmadan şehit anne baba, eş ve çocuklarını anne babamızı ve emanetlerini emanetimiz bilerek ilgi ve alaka gösterdik. Gazi, eş ve çocuklarını’ da abi, kardeş, kader arkadaşı sayarken eş ve çocuklarını ailemiz bildik bu düsturu bozmadan birlik ve beraberlik içerisinde yönetim şeklini belirleyerek ailelerimize yaraşan bir duruş sergilemeye gayret gösterdik. Bu kutlu yola çıkarken yanımda yalnız ailem olduğunu düşünürken fark ettim’ ki yanımda yalnız ailem değil ailelerim varmış bu aile o kadar büyükmüş’ ki Türkiye’nin her yerinde dağılmış. Ailelerimin desteği ve teveccühleri ile ekibimle birlikte yeniden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına aday oldum.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı 15. Olağan Genel Kurulu Bursa Valisi Yakup CANBOLAT ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ’ ın katkı ve destekleri ile yapılıp 19 EYLÜL 2019 tarihinde gazi ve şehit ailelerimizin kullanımına tahsis edilen Mihraplı Şehitlik Anıtı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı 15. Olağan Genel Kuruluna Genel Başkanımız Gazi Mustafa IŞIK, Gazi Taki TAPANCI, Gazi Mehmet KAPLAN, Gazi Mehmet AKÇAY, Gazi Reşad DALDA ile gazi ve şehit aileleri katılım sağladı.

15. Olağan Genel Kuruluna katılan gazi ve şehit ailelerim tamamının oyunu alarak yeniden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına beni ve ekibimi laik gören gazi, şehit ailelerime, Genel Başkan Mustafa IŞIK ve ekibine teşekkür ederim.

Değerli ailelerim şahsıma ve ekibime vermiş olduğunuz bu sorumluluğa bu güne kadar nasıl sahip çıktıysak bundan sonrada aynı tutarlılıkla ve bilinçle sahip çıkacağız. Bizler çok büyük bir aileyiz tüm ailelerime sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.

Saygılarımla

Metin ŞENOL

Paylaş