ŞEHİT ERCAN ERDEM İN AİLESİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL şehit Ercan ERDEM’ in ailesine ziyaret etti.

Olağanüstü Hal Bölgesinde Van İli Çatak İlçesi Bincan Tepe mevkiinde icra edilen operasyonda bir kısım bölücü terörist ve anarşist unsurların 31 Ağustos 1995 tarihinde giriştikleri yasadışı eylemleri bastırmak üzere Silahlı Kuvvetlerin başlattıkları harekât esnasında Piyade Komando Er Ercan ERDEM şehit düşmüştür. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit Babası Sıtkı ERDEM ve Şehit Annesi Satut ERDEM’ i evinde ziyaret ederek varsa sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek istedi. Şehit Babası Sıtkı ERDEM bir sıkıntılarının olmadığını kovit 19 salgını nedeni ile evlerinden çıkamadıklarını söylerken, dernek yetkilileri tarafından aranmak ve ziyaret edilmekten son derece memnun olduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan salgın nedeni ile birçok gazi ve şehit ailelerini ziyaret edemediklerini aynı zamanda birçok etkinliğinde yapılamadığını ifade ederken yasakların kalkması neticesinde gazi ve şehit ailelerini ziyaret ve etkinliklerin devam edeceklerini söyledi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit Babası Sıtkı ERDEM ve Şehit Annesi Satut ERDEM’ e göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini iletip her daim yanlarında olduğunu söyledi.

  • Etiketler:
Paylaş