ŞEHİT BABASI ALİBEY ŞENTÜRK VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden olan Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK vefat etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyei olan aynı zamanda dernek yönetim kurullarında çeşitli görevlerde yer alarak gerek dernek gerekse gazi ve şehit ailelerine öncülük yaparak büyük destekleri olmuştur. Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK aynı zamanda öğretmenlik idarecilikte yaparak geleceğimiz olan çocuklarımızın her koşulda başarılı olmaları için çaba gösteren birisi olmuştur.

Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK akciğerinde tespit edilen bir kitleni alınması için özel bir hastanede ameliyat olmuştur. Ameliyat başarıyla geçmesine rağmen daha sonra rahatsızlanmış yapılan muayenede iç kanama geçirdiği buna bağlı kalp yetmezliği de oluştuğundan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 12.06.2021 tarihinde vefat etmiştir.

Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK’ ün cenazesi 14.06.2021 pazartesi saat: 14:00 da Bağlarbaşı Osmangazi Caminde kılınacak cenaze namazı sorası Hamitler Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK’ e Allah’ tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Paylaş