HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ MEHMET KÖSE DEN İADEYİ ZİYARET

Osmangazi Halk Eğitim Müdürü Mehmet KÖSE Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına iadeyi ziyaretinde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu Osmangazi Halk eğitim Merkez Müdürü Mehmet KÖSE’ yi makamında ağırlayarak dernek hakkında bilgilendirmelerde bulunurken dernekler yerleşkesini gezdirip yapmak istedikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı ŞENOL Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ile imkânlar dâhilinde gazi, şehit ve vatandaşlarında katılabileceği ortak bir çalışma yapa bileceklerini ifade ederken ziyaretlerinden dolayı Osmangazi Halk Eğitim Müdürü Mehmet KÖSE’ ye gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet KÖSE Halk Eğitim Merkezi olarak açmış olduğumuz kurslarla kalifiye eleman yetiştirerek istihdama katkı sağlıyoruz. Yılda 4 dönem halinde ve ortalama 3 ay süreyle devam edecek olan kurslarımız yoğun talep görüyor. Amacımız Halk Eğitim Merkezlerimizin vizyonunu genişleterek hem meslek edindirmek hem de istihdama kalifiyeli eleman sağlamaktır. Mihraplı Şehitlik Anıtı ve Dernekler yerleşkesi Bursa İline yakışan çok güzel bir alan olduğunu bu alanda gazi ve şehit aileleri ile tüm vatandaşlarımızın bir araya gelerek kaynaşmasını sağlamak için kurslar düzenlenebileceğini ifade etti. Osmangazi Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet KÖSE Şehitlik Anıtında bulunan dernekleri de ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Paylaş