MEVLUT PROGRAMI
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Mihraplı Şehitlik Anıtında tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere mevlut programı düzenledi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 18 Haziran 1983 tarihi derneklerinin 2847 sayılı kanunla kurulan ve askeri kökenli dernek olduğunu 18 Haziran tarihi okulların kapanması gazi ve şehit ailelerinin tatil veya köylere gitme zamanı olduğunu. ayrıca bazı gazi ve şehit ailelerinin vefat ettiğini veya durumlarını olmaması, Dernek yönetiminin bu gibi programlara yoğunluktan dolayı bazılarına katılım sağladıkları bazılarına katılım sağlayamadıklarından yedi yıldır derneklerinin kuruluş tarihinde tüm şehitlere ve ahrete intikal eden gazilere mevlut programı düzenlediklerini ifade etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ve uzuvlarını feda eden tüm şehitleri ve ahrete intikal eden gazileri bu gün dualarla yad ettiklerini söyledi. 
Dernek Başkanı ŞENOL mevlut programına katılım sağlayan Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ali İBİLLİ, Bursa Merkez Komutanı Salih VATANSEVER, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili, Orhan BAYRAK, İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, İl Müdür Yardımcısı Hayri AYDINLI, C H P Nilüfer Meclis Üyesi Mesut ŞEHİTOĞLU, Ak Parti Kestel Meclis Üyesi Muazzez YİĞİT, Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ, Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Muzaffer UYAR, Bursa Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Nevin FIRTIN, Nilüfer Belediyesi Din görevlisi Mehmet ÇELEBİ, Nilüfer Müftülüğünden görevli hocalar ile gazi ve şehit ailelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.  
 

 

Paylaş