15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

15 Temmuz 2016 tarihinde Fettullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günü de 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunda 25.10.2016 tarihinde yapılan değişiklikle Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmiştir.

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta şehitlerimizi yad etmek gazilerimizi minnet ve şükranla anmalıyız. Demokrasimize kasteden bu ve benzeri darbe girişimlere toplum olarak karşı durmalıyız. Vatanımızın ve milletimizin bütünlüğünü müdafaa etmek için mücadele etmeliyiz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutlarken mukaddes değerlerimiz için canlarını ve uzuvlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anarız. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

Paylaş