MESUT YAVAŞ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MESUT YAVAŞ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Şehit Babası İsmail GÖKÇEN Tasavvuf M. Sanatçısı Tv Programcısı Mesut YAVAŞ’ ı iş yerinde ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı ŞENOL Tasavvuf M. Sanatçısı, Tv Programcısı Mesut YAVAŞ gazi ve şehit aileleri ile ilgili birçok projeye hayat verdiğini bu projelerin başında Önce Vatan programı geldiğini bu programla gazi ve şehit ailelerinin hayatlarını ölümsüzleştirdiğini söyledi. Sayın YAVAŞ’ ın her daim elinden gelen desteği ailelere sunduğunu ifade etti. Tasavvuf M. Sanatçısı Tv Programcısı Mesut YAVAŞ’ ın geçtiğimiz aylarda açmış olduğu işletmeyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Mesut YAVAŞ’ a dernek logolu bir şilt sundu.

Tasavvuf M. Sanatçısı Tv Programcısı Mesut YAVAŞ’ bizler gazi ve şehitliğin ne anlama geldiğini bilen bu kutsal değerlere nasıl sahip çıkar onların rahat ve huzur içinde yaşamalarına nasıl katkı sunarız çabası ve bilinci içerisinde hareket etmeye çalıştıklarını bu düşüncelerle yıllardır gazi ve şehit ailelerine hizmet etmeye çalıştığını ifade etti. Sayın YAVAŞ yeni işletmesi olan BADEMLİ DÜĞÜN DAVET SALONU da bundan sonra gazi ve şehit ailelerine uygun fiyat olarak hizmet vereceğini söyledi. Sayın YAVAŞ ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Şehit Babası İsmail GÖKÇEN’ e teşekkür ederken her daim gazi ve şehit ailelerinin yanında olacaklarını söyledi.

Paylaş