TSK MEHMETÇİK VAKFINDAN ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi Emekli Albay Ümit YÜCEKAN ve Tarkan İŞEL Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, ikinci Başkan Sevim GÜRKAN ve Muhasip İsmail GÖKÇEN Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi Emekli Albay Ümit YÜCEKAN ve Tarkan İŞEL’ i dernek yerleşkesinde ağırlayarak dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL TSK Mehmetçik Vakfına gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek TSK Mehmetçik Vakfından beklentilerini ve taleplerini dile getirdi. Başkan ŞENOL ziyaretlerinden dolayı Emekli Albay Ümit YÜCEKAN ve Tarkan İŞEL şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi Emekli Albay Ümit YÜCEKAN Vakıf olarak 1982 yılından bu yana gazi ve şehit aileleri için imkânlar dâhilinde gereken ne varsa yapmaya çalıştıklarını Kurban Bayramı dolayısıyla gazi ve şehit ailelerine vakıf tarafından dağıtılacak kurban etlerinin dernekle birlikte koordine edilip dağıtacaklarını söyledi. TSK Mehmetçik Vakfı Ümit YÜCEKAN Dernek Başkanı ve yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş