KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Bayramlar, toplum olarak karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların, küskünlüklerin unutulduğu, barışın, millet olma bilincinin birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.

Al Bayrağımızın dalgalandığı ve üzerinde yaşadığımız bu cennet vatanımızın, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda pekişerek büyümesi toplumun kaynaşmasına ve birlikte birçok meselenin çözümü noktasında daha büyük bir önem taşımaktadır. Ulus olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmanın yaşamanın idrakine varıp yaşamayı ihmal etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta mukaddes değerlerimiz için canlarını, uzuvlarını feda eden aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimizin ailelisi ile tüm ulusumuzun mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, İslam dünyasına ve aziz milletimize; barış ve huzur getirmesini diliyorum.

 

 

 

 

Paylaş