KESTEL KAYMAKAMI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Kestel Kaymakamı Ahmet KARAKAYA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

Kestel Kaymakamı Ahmet KARAKAYA, Kestel İlçe Emniyet Müdürü Okan ŞEN, Kestel İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş İsmet AKSU, Kestel İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU, Kestel Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıf Müdürü Akan AYAZ ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL yönetim Kurulu üyeleri, gazi ve şehit aileleri ile karşıladılar. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup ziyaretlerinden dolayı Kestel Kaymakamı Ahmet KARAKAYA’ ya şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür etti.

Kestel Kaymakamı Ahmet KARAKAYA dernek anı defterini imzaladıktan sonra dernek anı odasında bulunan gazi ve şehitlerin hakkında bilgi edindi. Kestel Kaymakamı Ahmet KARAKAYA gazi ve şehitlerimiz bu vatanın vatan olması için uzuvlarını, canlarını feda ettiler bizlere düşen gazi ve şehitlerimizin ailelerine ve emanetlerine sahip çıkıp onları refah ve huzur içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz ile ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle minnetle anar hayata olan gazilerimize sağlıklı bir ömürler dilerim dedi.

Kestel İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU tüm şehitlerimize ve ahrete intikal eden gazilerimize aşrı şerif okuyup dualarla anıldı.

Paylaş