AK PARTİ İLBAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN’ ı ziyaret ettiler.

AK Parti Bursa İl Kongresi geçtiğimiz aylarda TOFAŞ Kapalı Spor Salonu’nda yapılmıştı olup gerçekleşen kongrede Bursa İl Başkanlığına Davut GÜRKAN seçilmiştir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu AK Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup İl Başkanı Davut GÜRKAN’ a gazi ve şehit ailelerin yaşamış oldukları sıkıntı ve talepleri iletip görevinde başarılar diledi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernek başkanı ve yönetim kurulunu ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğunu ileterek Başkan ve yönetim kurulunun iletmiş oldukları talep ve istekleri gerekli kurullarla görüşerek yapılacak ne varsa yapacağını söyledi. Sayın GÜRKAN gazi ve şehit aileleri bizler için çok değerli, Ak Parti olarak Türkiye genelinde gazi ve şehit ailelerin sorunlarını yerinde çözümek ve taleplerini öğrenmek için bir birim oluşturdukların ifade etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN gazi ve şehit ailelerin her daim yanlarında olacaklarını bu vesile ile ziyarete gelen Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken tüm şehitlerimizi ve ahrete intikal eden gazilerimizi minnet şükranla anar hayatta olan gazilerimize sağlık bir yaşam dileyerek tüm ailelere saygı ve sevgilerini iletti.

Paylaş