ŞEHİT BABAMIZIN MUTLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Şehit Babası İsmail GÖKÇEN’ in torunu Faik ÇAKIN’ ın sünnet kınası 13.08.2021 tarihinde Heykel Düğün Salonunda aile fertleri, gazi şehit ailelerinin yan ısıra davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Şehit Babası İsmail GÖKÇE’ nin 2008 yılında Şırnak Uludere de şehit olan oğlu Faik GÖKÇEN’ nin adını taşıyan torunu Faik ÇAKIN’ ın sünnet düğünü de 14.08.2021 tarihinde Poyraz Düğün Salonun da gerçekleşti. Düğün törenine Rumeli Fed Başkanı Şaban GÜLŞEN ve ekibi mehter takımı ile gelerek davetlilere güzel bir gece yaşattı. Düğün törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı, yönetim kurulu gazi, şehit aileleri ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gazi şehit Müdürlüğü personeli ve çok sayıda aile ve aile yakınları düzenlenen düğün törenine katıldılar.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL GÖKÇEN ve ÇAKIN ailelerinin biricik evlatları Faik ÇAKIN’ ın mutluluğu bizlerin mutluluğu gibidir. Bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle sünnet olan yavrumuz a şahsım ve gazi şehit aileleri adına hayırlı olsun dileklerini sundular.

 

Paylaş