GELECEK PARTİSİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ZİYARETİ

Gelecek partisi Genel Başkanı PROF. DR. Ahmet DAVUTOĞLU ile Bursa İl Başkanı Alparslan YILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Önceki Dönem Başbakanlık görevi yürüten Gelecek Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU’NU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Muzaffer UYAR ve Emniyet Şehit Aileleri dernek Başkanı Nevin FIRTINA Gazi – Şehit aileleri karşıladılar. Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Dernek Başkanı ŞENOL ziyaretlerinden dolayı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’NA teşekkürlerini ileterek Gazi ve Şehit ailelerinin sıkıntılarını dile getirip kendilerine bu konularla ilgili bir dosya sundular.

Gelecek partisi Genel Başkanı PROF. DR. Ahmet DAVUTOĞLU Başbakanlık yaparken yurt dışı ziyaretlerinde ilk iş gittikleri bölgede ve yerlerde Türk Şehitliklerini, tek bir Şehit mezarı dahi olsa mutlaka ziyaret etiğini, kendileri için Şehit ailelerinin ve Gazilerin gönüllerindeki yerlerinin çok değerli olduklarını, değerli eşleri Kadın Doğum Uzmanı olan DR Sare Hanımın Şehit olan askerlerimizin hamile eşlerinin doğumlarını bizzat yaptırarak Yeni doğan Şehit çocuklarını manevi evlatları olarak kabul ettiklerini anlatarak Şehit ve Gazi aileleri için şahsı ve partisi adına ellerinden gelen tüm hassasiyeti göstereceklerini belirttiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Gelecek partisi Genel Başkanı PROF. DR. Ahmet DAVUTOĞLU ve Yönetimine Şehitlik Yerleşkesini gezdirerek makamında ağırlamışlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gelecek partisi Genel Başkanı PROF. DR. Ahmet DAVUTOĞLU ile Bursa İl Başkanı Alparslan YILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı Teşekkürlerini ilettiler.

  • Etiketler:
Paylaş