30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

30 Ağustos Zafer Bayramı, Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı anlamlı bir zaferdir. Bu anlamlı zaferin 99. yıldönümünde, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde tüm dünyaya Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferidir.

Başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü silah arkadaşlarını, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, Ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nı en kalbi dileklerimle kutlarım.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Efendiler, milli egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş olan kurumlar, her tarafta yıkılmaya mahkûmdurlar.

Ebedi Önder, Başkomutan, Mustafa Kemal ATATÜRK.

Paylaş