GAZİ ZEKİ KAYGUSUZ U EVİNDE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Sekreteri Mustafa POLAT Gazimiz Zeki KAYGUSUZ’ u evinde ziyaret etmişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek üyesi olan Gazi Zeki KAYGUSUZ askerli görevini yerine getirirken yaralanmış olup Gazimize yapılan ameliyatlarla ayaklarının çeşitli yerlerin platin takılmıştır. Gazi Zeki KAYGUSUZ geçtiğimiz günlerde yürürken düşmesi sonucunda vücudunda bulunan platinlerin yerinden çıkması, sancı vermesi diğer rahatsızlıklarında etkisi ile sorun yaşamaya başlamıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanımız Metin ŞENOL ile Yönetim Kurul üyesi ile Gazi Zeki KAYGUSUZ’ u evinde ziyaret ederek gerekli desteği kendilerine sağlamış olup, gazi ve şehit aileleri adına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak herhangi bir şeye ihtiyacı olması halinde kendisini aramasını söyledi.

Gazi Zeki KAYGUSUZ ve ailesi bu ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanımız Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

 

Paylaş