9 YIL ÖNCE ŞEHİT DÜŞEN 25 ASKER DUALARLA ANILDI

9 yıl önce 5 Eylül 2012’de Afyonkrahisar’ da ki 4. Mühimmat Bölge Komutanlığındaki cephanelikte yaşanan patlamada hayatını kaybeden 25 şehit için anma programı düzenlendi.

5 Eylül 2012’de Afyonkrahisar’ da ki 4. Mühimmat Bölge Komutanlığındaki cephaneliğinde yaşanan patlamada hayatını kaybeden 25 şehit ailesi çocuklarını anma onları içlerinde hissetmek amacı ile bir araya geldiler. Şehit aileleri 25 askerin anısına yapılan anıta gelerek şehit olan çocuklarını Vali Gökmen ÇİÇEK, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu, şehit ve gazi ailelerinin katılımıyla dualar anıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından cephanelik patlamasında şehit düşen 25 askerimizin ansısına yapılan 50 bin metrekarelik alana sahip Şehitler Parkı şehit, gazi aileleri ve vatandaşlarının katılımı ile yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK bu parkı 25 şehidimizin anısını yaşatmak geleceğimiz olan çocukların mutlu etmektir dedi. Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK tüm şehitlere Allah tan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı diledi.

Paylaş