YILDIRIM KAYMAKAMI METİN ESEN’ İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Yıldırım İlçe Kaymakamlığına atanan Metin ESEN’ i makamında ziyaret ettiler.

Sayın Metin ESEN, Samsun Ayvacık, Gümüşhane Köse, Van Muradiye, Adıyaman Kahta ve Kayseri Yahyalı ilçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulunurken, Osmaniye Vali Yardımcılığı, Şanlıurfa Haliliye Kaymakamlığı görevini yürüten, Sayın Metin ESEN; 12.08.2022 tarihli ve 31921 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararları ile Bursa Yıldırım İlçemiz Kaymakamlığına atanmış 29.08.2022 tarihinde görevine başlamıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sayın ESEN’ i makamında ziyaret ettiler. Denek Başkanı ŞENOL dernekleri, çalışmaları ile gazi, şehit aileleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sayın Metin ESEN’ e göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip görevinde başarılar diledi.

Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin ESEN ilçesinin birçok ilden büyük olduğu verilen sorumluluk bilinci içerisinde vatandaşlara hizmet verecekleri gibi bu günlere gelmemize sebep olan birbirinden değerli gazi ve şehit ailelerine de gereken değer ve önemi göstermek için çalışacaklarını ifade etti. Sayın ESEN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, gazi ve şehit ailelerine selam ve saygılarını illetti.

 

 

Paylaş