İNEGÖL KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu İNEGÖL Kaymakamlık görevine atanan Eren ASLAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

İNEGÖL Kaymakamı Eren ASLAN 2000-2001 yılları arasında Kaymakam adayı olarak ARTVİN de göreve başlamıştır. Sayın ASLAN 2000 ve 2021 yılları arasında bir çok ilde Kaymakam ve Vali yardımcılığı görevlerinde bulunurken kurum ve kuruluşlardan taktirname almıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Sayın ASLAN’ ı makamında ziyaret edip derneğimiz hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken Gazi ve Şehit adlarını kullanarak kendilerine çıkar elde eden kişi ve kurumlar olduğunu ifade etmişlerdir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL İNEGÖL Kaymakamı Sayın Eren ASLAN’ a şahsı ve Gazi – Şehit aileleri adına görevlerinde başarılar dilediler.

İNEGÖL Kaymakamı Sayın Eren ASLAN görev süresi içerisinde Gazi ve Şehit aileleri ile yakinen ilişkisi olduğunu İNEGÖL ilçesinde ikamet eden Gazi ve Şehit ailelerini haftada en az iki aile olmak kaydı ile ziyaret edeceğini, gerek Gazi ve Şehit aileleri gerek vatandaşların kendisine ulaşabilmek için aracı koymadan gelebileceklerini ifade ederken Gazi ve Şehit ailelerine elinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler.

Sayın ASLAN aziz vatanımız için canlarını ve uzuvlarını feda eden Gazilerimiz ve Şehitlerimizi rahmetle anar geride kalan ailelerimize de sağlıklı günler dileriz dedi.

Bu vesile ile 19 EYLÜL Gaziler Günü münasebeti ile Gazilerimizin Gaziler gününü kutlar her şeyin gönüllerince olmasını dilerim dedi.

 

Paylaş