RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

İnsanlarımızı kaynaştıran, toplumumuzu bütünleştiren bayramlar milletçe sahip olduğumuz değerlerin en güzelidir.

Sofraların neşeyle donandığı, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı, bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı bu maneviyat ayını gelecek yıl tekrar ulaşmak temennisiyle uğurlarken bu uğurlama yerini mübarek Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile birlikte yeni bir sevince bırakmaktadır.

Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu güzel günde; kırgınlıkların, dargınlıkların, zihnimizden ve davranışlarımızdan sökülüp atılmasını diliyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olma anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak, bitap düşmüş yüreklerin onarılmasını ve yetimlerin, gariplerin kimsesizlerin tebessümüne vesile olunmasını temenni ediyoruz.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle yad ediyoruz. Onların ailelerine sabır ve güç diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz ve aileleri ve Necip Türk Milleti’mizin, bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu ulvi günlerin tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.

Paylaş